AriColors Nyomda Non-stop 0-24

nyomda@aricolors.hu
+36-30-7766-585

  |
  Egyedi fali, asztali naptár
  Egyedi határidőnapló
  Egyedi könyöklő
  Kártyanaptár
  Névjegykártya
  Meghívó
  Bélyegzőkészítés
  Szórólap
  Fénymásolás, nyomtatás
  Levélpapír, boríték
  Öntapadós címke
  Oklevél
  Grafikai tervezés
  Logó, arculattervezés
  Honlapkészítés
  Spirálozás
  Kézi könyvkötés
 
  Kapcsolat
  AriColors Könyvkiadó
  Megrendelési feltételek
  Anyagleadási infók
  Minták
  Letölthető árlisták
  ÁSZF
 
  Regisztráció
  Bejelentkezés

GRAFIKAI TERVEZÉS, KREATÍV

Grafikai szerkesztésért, tervezésért jöjjön hozzánk! A legjobb árakon, olcsón, gyorsan tervezünk Önnek bármilyen grafikát, arculatot, vagy kiadványt.

A hétvégi, éjszakai, ünnepnapon végzett munkáért felárat számítunk fel megbeszélés szerint, de minimum 10.000-Ft-ot.

Grafikai tervezés, nyomdai előkészítés, szerkesztési óradíj NORMÁL munkaidőben
Munkaidőn kívül felárat számítunk fel!
  Ha a nyomdai kivitelezést
is mi készítjük
Ha a nyomdai kivitelezést
nem mi készítjük
óradíj 5000/félóra 15.000/óra
Magazin-, könyv tördelés
1. Design kialakítás, tervezés (mesteroldalak, stílusok, tipográfia)
szerkesztési óradíj alapján
óradíj 5000/félóra
Korrektúra, vagy jóváhagyás utáni javítás:
Szerkesztési óradíj alapján
Egyéb szolgáltatások
Gépelés: szerkesztési óradíj szerint
szkennelés: A/4: 500/db
digitális képretusálás: szerkesztési óradíj szerint
Általunk szerkesztett vektoros fájl kiadása 15.000.-/fájl
(.ai, .cdr, .eps fájlformátumban)

Általunk szerkesztett anyagok nyomtatásra alkalmas kiadása képformátumban

10.000.- /fájl
(300 dpi, megfelelő méret, pixeles képformátum)
Áraink a 27%-os áfát NEM tartalmazzák.

A tervezési folyamat stúdiónkban akár meg is várható, (egyszerű esetben), a megtervezett anyagról próbanyomatot készítünk, és jóváhagyás után kezdjük el a legyártását, hogy minden megrendelőnk legtökéletesebb nyomdai terméket kapja. A komplettebb tervezést igénylő anyagokat szerkesztés után jóváhagyásra visszaküldjük, vagy stúdiónkban megtekintehető, és jóváhagyás után nyomtatjuk.

Igyekszünk a grafikai tervezési folyamat során a megrendelő alapötletét végig szem előtt tartani, hogy a kész nyomdai anyag illeszkedjen a megrendelő által képviselt stílusba. Alapötlet hiányában grafikusunk szakértelmére támaszkodva igény szerint akár a cég egész arculatát is ki tudjuk alakítani.

Amennyiben nincs szükség egyedi embléma tervezésére, stúdiónkban megtekinthető grafika-katalógusból is lehet kész grafikát felhasználni, így a grafikai tervezési idő jelentősen lecsökken.

Kedvező szerkesztési óradíjunkat félórás egységekben számítjuk, így nem kell minden megkezdett óra után fizetni.

Más által tervezett anyagból is vállaljuk a kivitelezést, ebben az esetben a következő formátumokat tudjuk fogadni: .cdr, .ai, vagy 4 szín color nyomás esetén .jpg, .tiff, .pdf. A ps-t mi írjuk meg, ezért szerkesztési óradíjat nem számítunk fel, amennyiben a leadott anyaggal nincs gond.

Amennyiben a grafikai anyag digitálisan nem beszerezhető, a kész nyomat alapján a legtöbb esetben újra meg tudjuk szerkeszteni, és a továbbiakban bármilyen nyomtatvány céljára fel tudjuk használni. Az általunk megszerkesztett anyagokat díjmentesen tároljuk, szerkesztési óradíj nélkül könnyen, gyorsan utánrendelhető. (Szükség esetén természetesen az adatok aktualizálását is néhány perc alatt el tudjuk végezni.)

A szerkesztési óradíj az általunk történő nyomtatás céljára lett kikalkulálva.
Az általunk szerkesztett fáljokat nem adjuk át szerkeszthető formátumban
, csak külön díj ellenében. (Ld. táblázat.)
Ha az ügyfél máshol akarja nyomtatni az általunk szerkesztett anyagot, a magasabb óradíj ellenében történik a szerkesztés. Amennyiben szüksége van az ügyfélnek a vektoros, továbbszerkeszthető fájlra, azt egy egyszeri díj (15.000.-/fájl) ellenében adjuk át. Természetesen képernyőn történő átnézésre a szerkesztett anyag elvihető. (72 dpi, jpg formátum, "MINTA" megjelöléssel)
Amennyiben a kedvezőbb szerkesztési óradíj szerint lett a grafikai anyag megszerkesztve, (a nyomtatást mi végeztük), de az ügyfélnek szüksége van a teljeskörűen felhasználható, nyomtatható verzióra is, úgy egy egyszeri díj (10.000.-/fájl) ellenében átadjuk 300 dpi felbontással képformátumban.

Tördelés:
A könyv-, magazin tördelés két részből áll: Először kialakítjuk a teljes kiadvány tipográfiáját, létrehozzuk a mesteroldalakat, stílusokat, stb., majd a meglévő képeket, grafikákat, illusztrációkat valamint a szöveget betördeljük a tervezés alapján.

Kedvező szerkesztési óradíjunkat félórás egységekben számítjuk, így nem kell minden megkezdett óra után fizetni.

Anyagleadás: szöveg: .doc, .rtf, .txt formátumban, képek: .jpg, .tiff, .psd formátumban megfelelő méretben, 300 dpi felbontással.

A kész anyagból postscriptet írunk, akár ofszet, akár rotációs nyomdai eljáráshoz nyomdakész állapotban adjuk át, illetve amennyiben a nyomtatást is mi készítjük, a kész termék kerül átadásra.

A megszerkesztett anyagot jóváhagyásra, ill. korrektúrázásra (amennyiben szükség van rá), visszaküldjük és a javításokat a megszerkesztett fájlban kijavítjuk. Javítás után újra visszaküldjük az anyagot jóváhagyásra, egészen addíg, amíg a megrendelő megerősítést nem küld, hogy az anyag nyomtatható, további hibákat nem tartalmaz.

AriColors, a belvárosi gyorsnyomda
Egyedi naptár, egyedi fali naptár, egyedi asztali naptár, egyedi fotós naptár, egyedi heti naptár, egyedi éves naptár, nagy fotós naptár, egyedi határidőnapló, egyedi fotós határidőnapló,
Névjegykártya, színes névjegykártya, fekete-fehér névjegykártya, névjegykészítés, névjegykártya nyomtatás, digitális névjegykártya, ofszet névjegykártya, kifutós névjegykártya, fóliázott névjegykártya, UV-lakkozott névjegykártya,
Fénymásolás, nyomtatás, fekete-fehér fénymásolás, fekete-fehér nyomtatás, színes fénymásolás, színes nyomtatás, jegyzetnyomtatás, dokumentáció nyomtatás, prezentáció nyomtatás, könyvnyomtatás, sokszorosítás, könyvmásolás, könyvszkennelés, könyv archíválás, e-book készítés, ebook, digitális könyv,
könyvkötészet, iratkötészet, spirálozás, spirálkötés, ragasztókötés, fém spirálozás,
Meghívókészítés, színes meghívó, esküvői meghívó, ballagási meghívó, szalagavató meghívó, gyászjelentés,
Bélyegzőkészítés, cégbélyegző, Colop bélyegző, körbélyegző, logós bélyegző,
Levélpapír, boríték nyomás, öntapadós címke, etikett címke, matrica, Dosszié,
Grafikai tervezés, logótervezés, arculattervezés, tördelés, kiadványtervezés, kiadványszerkesztés, grafikai szerkesztés,
Honlapkészítés, weboldal, webdesign, honlaptervezés,
Könyvkiadás, Digitális nyomda, ofszet nyomda, gyorsnyomda

 
Minden jog fenntartva - AriColors