AriColors Nyomda Non-stop 0-24

nyomda@aricolors.hu
+36-30-7766-585

  |
  Egyedi fali, asztali naptár
  Egyedi határidőnapló
  Egyedi könyöklő
  Kártyanaptár
  Névjegykártya
  Meghívó
  Bélyegzőkészítés
  Szórólap
  Fénymásolás, nyomtatás
  Levélpapír, boríték
  Öntapadós címke
  Oklevél
  Grafikai tervezés
  Logó, arculattervezés
  Honlapkészítés
  Spirálozás
  Kézi könyvkötés
 
  Kapcsolat
  AriColors Könyvkiadó
  Megrendelési feltételek
  Anyagleadási infók
  Minták
  Letölthető árlisták
  ÁSZF
 
  Regisztráció
  Bejelentkezés

MEGRENDELÉSI FELTÉTELEK

Átfutási határidő:
Az átfutási idő anyagleadástól, illetve általunk szerkesztett anyag esetén jóváhagyástól számítandó.
Az átfutási határidő minden terméknél megtalálható.

A névjegykártyákból a mennyiséget több névből össze lehet rakni?
Igen, többféle variáció szóba jöhet, akár eltérő példányszámban is készülhetnek a különböző nevek. A névjegykártyák összpéldányszáma számít.

Előleg a megrendeléskor:
Minimum 50 % előleget kell megrendeléskor fizetni, a maradék a munka átvételekor fizetendő. Tetszés szerint előre is kifizethető. Sürgős illetve bizonyos esetekben 100% fizetendő előre.

Többlet ofszetmunkák esetében:
Általában a kötészet és a járulékos műveletek miatt mindig több nyomat készül, ezért általában több termék is készül el a végére. Ezért a többletért 50 %-os ár fizetendő. Ez az 50%-os ajánlat a kész termék átvétele után maximum 3 napig érvényes, amennyiben ezalatt az idő alatt nem viszik el a többletet, az ajánlat érvényét veszíti. Sajnos nem tudjuk tárolni a többleteket, ezért amennyiben jelezték, hogy igényt tartanak a többletre, de az mégsem kerül elvitelre, abban az esetben a többlet kidobásra kerül.

Anyagleadás:
Minden esetben megfelelő méretben, egy produkcióban, (tehát nem felrendezve), 300 dpi felbontással (képformátum esetén) várjuk az alábbi fájlformátumokban:
Digitális: .cdr, .ai, .psd, .jpg
Ofszet: 1-2-3 direkt szín nyomtatás esetében: .cdr, .ai, vektoros állományban, 4 szín color nyomtatás esetében: .cdr, .ai, .psd, .jpg, .tif, vektoros, vagy képformátum
Szitás: .cdr, .ai, vektoros állományban
Word-ben, vagy egyéb office programban elkészített tervek nem alkalmasak a nyomdai kivitelezésre, ezért ezeket újra kell szerkesztenünk.

Magazinból, újságból kivágott képet is fel lehet használni nyomdai célra?
Az egyszer már kinyomott anyag újrabeszkennelése nagyot ront a minőségen, tehát ha nem elengedhetetlenül fontos, akkor jobb beszerezni digitális képanyagot, illetve eredeti fotót is be lehet szkennelni.

Miből lehet jobb minőségű nyomatot előállítani, a digitális fotóból, vagy a beszkennelt papírképből?
A digitális fotóból (amennyiben jó felbontással készül) általában jobb minőséget lehet produkálni, de a minőség minden esetben függ a fotó minőségétől, színegyensúlyától, tónusától.

Ha kifutós a grafika, hogyan kell megszerkeszteni, hogy nyomdailag használható legyen?
A kifutó grafikát, fotót 3-4 mm-el túl kell futtatni a kártya szélén, hogy vágásnál ne okozzon bonyodalmat. Ha nem kifutó a grafika, akkor a kártya szélétől 4-5 mm margót üresen kell hagyni. Kifutónak számít a nyomott háttérszín is.

Milyen vastagságú kartont lehet hajtani?
Kb. 160-g-ig szépen lehet hajtani, azonban a 250 g-os karton bígelés ellenére hajtáskor kitörhet.

A szerkesztéshez kaphatunk segítséget?
Sajnos általános probléma, hogy grafikusokkal készítettik a kivitelezendő nyomdai anyagot, és ezekkel sokszor vannak felmerülő problémák, mivel a grafikus sokszor nem látja át, hogyan működik egy nyomda, és milyen folyamatokból tevődik össze az adott anyag, míg elkészül.
Az ezzel kapcsolatos kérdésekre, a válaszunk az, hogy amennyiben a grafikus nem tudja megcsinálni nyomdakészre az anyagot segítség nélkül, abban az esetben szerkesztési óradíjért vállaljuk el, mivel a grafikai oktatást csak tanfolyamunk keretében vállaljuk.
Sok kitűnő honlapra specializálódott grafikus van, akiknek semmi tapasztalatuk nincs a nyomdai területen, és az általuk szerkesztett fájlok számos esetben alkalmatlanok nyomdai kivitelezésre.

Árajánlat kérés:
A mi árajánlatunk itt van a honlapunkon.
Áraink publikusak, mindenki számára elérhetőek, könnyen átlátható táblázatba szerkesztve.
Mi nem teszünk különbséget a megrendelők között, számunkra minden ügyfelünk egyformán fontos, így ugyanazt az árat kapja mindenki, ugyanolyan feltételek mellett.

Ha írásban szeretné látni az árainkat, kérjük nyomtassa ki a táblázatokat.

Amennyiben olyan terméket szeretne rendelni, amelynek az ára jelenleg még nem elérhető a honlapunkon, akkor kérjük keressen meg minket!

AriColors, a belvárosi gyorsnyomda

Egyedi naptár, egyedi fali naptár, egyedi asztali naptár, egyedi fotós naptár, egyedi heti naptár, egyedi éves naptár, nagy fotós naptár, egyedi határidőnapló, egyedi fotós határidőnapló,
Névjegykártya, színes névjegykártya, fekete-fehér névjegykártya, névjegykészítés, névjegykártya nyomtatás, digitális névjegykártya, ofszet névjegykártya, kifutós névjegykártya, fóliázott névjegykártya, UV-lakkozott névjegykártya,
Fénymásolás, nyomtatás, fekete-fehér fénymásolás, fekete-fehér nyomtatás, színes fénymásolás, színes nyomtatás, jegyzetnyomtatás, dokumentáció nyomtatás, prezentáció nyomtatás, könyvnyomtatás, sokszorosítás, könyvmásolás, könyvszkennelés, könyv archíválás, e-book készítés, ebook, digitális könyv,
könyvkötészet, iratkötészet, spirálozás, spirálkötés, ragasztókötés, fém spirálozás,
Meghívókészítés, színes meghívó, esküvői meghívó, ballagási meghívó, szalagavató meghívó, gyászjelentés,
Bélyegzőkészítés, cégbélyegző, Colop bélyegző, körbélyegző, logós bélyegző,
Levélpapír, boríték nyomás, öntapadós címke, etikett címke, matrica, Dosszié,
Grafikai tervezés, logótervezés, arculattervezés, tördelés, kiadványtervezés, kiadványszerkesztés, grafikai szerkesztés,
Honlapkészítés, weboldal, webdesign, honlaptervezés,
Könyvkiadás, Digitális nyomda, ofszet nyomda, gyorsnyomda

 
Minden jog fenntartva - AriColors